Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 a deschis un dosar penal in care efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, distrugere, neluarea si respectiv nerespectarea normelor de securitate si sanatate in munca, in cazul macaralei care s-a prabusit sambata peste o masina.

Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, a fost efectuata cercetarea la fata locului de catre specialisti criminalisti si politisti ai Serviciului Omoruri, pana in prezent fiind audiate mai multe persoane.

In ancheta au fost cooptati specialisti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, Inspectoratului de Stat in Constructii, precum si ai Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat.

Bratul unei macarale s-a prabusit, sambata dimineata, peste un autoturism in care se aflau 4 barbati, in strada Matei Millo, in zona Universitate.

Conform ISU, trei dintre barbati au iesit dupa momentul impactului, iar cel de-al patrulea a fost extras, in stare de inconstienta, fiind intubat si transportat la Spitalul Universitar.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.