Un muzeu din statul american Minnesota organizeaza, cu cateva zile inainte de Halloween, un sondaj pentru alegerea celei mai infricosatoare papusi, relateaza UPI.

Centrul Istoric din comitatul Olmsted le propune utilizatorilor paginilor sale de social media sa voteze cea mai infricosatoare papusa dintre cele noua astfel de jucarii propuse.

Utilizatorii pot vota in cadrul concursului apreciind, comentand sau distribuind mesajele publicate de centru pe paginile sale de Facebook si Instagram, noteaza Agerpres.

Papusa castigatoare urmeaza sa fie anuntata luni si va fi expusa pana la data de 2 noiembrie.

"Papusa pe care nu imi place s-o ating este cea cu par uman", a declarat pentru MPR News curatorul Dan Nowakowski.

"Avem papusi care au pleoape mobile. Cand sunt ridicate acestea de misca. Chiar se poate auzi un sunet cand ploapele se ridica", a precizat el.

Capul si membrele unei alte papusi au fost realizate din carpa. "Apoi a fost vopsita pentru a imita culoarea tenului, dar vopseaua s-a scorojit. Din nefericire, acum arata ca o mumie", a adaugat Nowakowski. In plus, acestei papusi ii lipseste o mana.

Curatorul a precizat ca aceste papusi, care provin din numeroase surse, inclusiv donatii, nu au fost create pentru a fi infricosatoare, insa trecerea timpului si calitatea materialelor din care au fost confectionate isi spun acum cuvantul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.