O baterie de telefon mobil sau un incarcator a explodat intr-o geanta in timp ce aceasta era incarcata pe un zbor la Aeroportul International Midway din Chicago luni, fara a fi raportati raniti, informeaza DPA.

Politia a fost chemata la aeroport in jurul orei 12:20 p.m. luni dupa ce o geanta a explodat in timp era incarcata pe un zbor, a declarat purtatoarea de cuvant a politiei Karie James.

"Geanta a explodat posibil din cauza unei baterii de telefon mobil, sau a unui incarcator de telefon", iar genistii nu au gasit nimic suspect, a precizat si purtatorul de cuvant al politiei Anthony Guglielmi intr-o postare pe Twitter.

Dupa ce echipa de genisti a fost chemata la fata locului, zona exploziei a fost considerata din nou sigura in jurul orei 13, scrie Agerpres.

Politia a precizat ca nu exista "nicio amenintare pentru siguranta publica", iar operatiunile pe aeroport s-au jurul reluat in jurul aceleiasi ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.