O turista care era data disparuta de trei zile intr-o zona izolata din Australia a fost gasita si salvata dupa ce a scris pe pamant SOS. Semnul a fost observat de un barbat care avea camere video instalate pe terenul unde femeia lasase mesajul. 


In varsta de 55 de ani, Deborah Pilgrim fusese data disparuta de trei zile. Aceasta campase alaturi de niste prieteni in Adelaide si s-a ratacit dupa ce a parasit zona de camping. Ea a ajuns intr-o zona izolata de desert, care era de fapt o proprietate goala, la zeci de kilometri distanta de locatia initiala.

Pentru gasirea turistei s-au mobilizat zeci de politisti, membri ai serviciului de urgenta, voluntari si s-au pus la dispozite drone si un elicopter. Dupa trei zile de cautari, autoritatile au primit un apel de la un barbat, care observase ca pe terenul sau era scrijelit SOS (trimiteti ajutor). Proprietarul terenului a vazut mesajul scris pe o camera de supraveghere instalata pentru a-si urmari proprietatea.

Femeia a fost recuperata "in stare de sanatate buna", intr-o proprietate invecinata de a barbatului, unde gasise apa potabila, potrivit News Sky.

Neil Marriot, cel care a luat legatura cu politia, a spus ca aceasta a verificat camerele dupa ce a aflat de disparitia femeii si a observat mesajul scris pe sol, care nu era acolo cu o zi inainte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.