O fetita in varsta de 8 ani a asistat la scene cumplite, dupa ce fostul iubit al mamei sale a patruns in casa si i-a ucis mama si fratele, transmite Fox News.

Incidentul a avut loc in Nashville, SUA.

Atacatorul, un barbat de 38 de ani, orbit de furie intrucat nu a putut trece peste despartirea de fosta partenera, a intrat in casa peste acesta si familia sa. Nu a atacat-o doar pe ea, ci si pe fiul ei in varsta de 13 ani, caruia i-a si curmat viata si pe fata mai mare a femeii, pe care a injunghiat.o.

Numai mezina familiei, in varsta de 8 ani, a reusit sa fuga din casa sa se adaposteasca in locuinta unei vecine.

Alicia McKnight, femeia care i-a oferit adopost micutei, a marturisit ca a iesit in strada sa vada ce se intampla dupa ce a auzit agitatie, moment in care a zarit fetita speriata, pe care nu a ezitat sa o ascunda.

"Mi-a spus ca ii este foarte frica si ca vrea sa fie in siguranta. A incercat sa il trezeasca pe fratele ei, dar stia ce este deja mort", a declarat femeia.

Victimele sunt Mayra Garcia, in varsta de 38 de ani si fiul, Jayden Taylor, care avea 13 ani. Fiica ei, Alexis Taylor, o adolescenta de 16 ani, a fost trasnportata in stare critica la Centrul Medical al Universitatii Vanderbilt.

Criminalul Jermaine Agee a fost prins de autoritati la aproximativ cinci kilometri departare de casa victimelor, potrivit stirileprotv.ro.

In urma unui incident anterior, fusese obtinut un ordin de protectie impotriva acestuia de catre mama fetitei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.