Barack Obama, fostul presedinte al Americii, a facut o postare emotionanta pe contul de Twitter pentru a aduce un tribut sotiei sale, alaturi de care a aniversat pe 3 octombrie 27 de ani ani de cand sunt impreuna, scrie CNN.

Postarea a fost facuta de Barack Obama si pe contul de Instagram, fotografia avand peste 3 milioane de aprecieri si multe mesaje de felicitari. Alaturat imaginii care ii infatiseaza pe cei doi imbratisati si uitandu-se la un rasarit, omul politic a scris un vers dintr-o melodie The Beateles. "Asa cum spuneau cei de la Beatles: devine tot mai bine odata cu trecerea timpului. Multumesc, draga mea, pentru 27 de ani uimitori."

Fosta Prima Doamna a raspuns cu un mesaj la fel de emotionant. Ea a postat o poza tot cu ei doi impreuna, de data asta pe o plaja: "In urma cu 27 de ani, baiatul asta mi-a promis o viata plina de aventuri. As spune ca s-a tinut de cuvant. Inchin pentru urmatorul noastru capitol in care am ramas singuri, fara copii. Sa descoperim ce urmeaza, in timp ce inca simtim magia care ne-a adus impreuna. Aniversare fericita, Barack", este mesajul care insoteste imaginea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.