Dupa ce si-a descris divortul ca pe ceva imposibil de suportat, un barbat din Carolina de Nord, SUA, trebuie sa primeasca, de la amantul sotiei sale, suma de 750.000 de dolari, ca urmare a hotararii judecatoresti.

Kevin Howard a castigat procesul intentat amantului fostei sotii, pentru "alienare de afectiune", reclamatie care exista doar in cateva state din SUA.

Legile pentru "alienare de afectiune" permit sotului sau sotiei sa dea in judecata o alta persoana, pentru ca s-a amestecat voit in mariajul acestora, potrivit Institutului de Informatii Juridice al Scolii de Drept Cornell.

Howard era casatorit de 12 ani. Sotia sa a discutat cu el despre o eventuala despartire, iar cei doi au decis sa mearga la terapie de cuplu.

Pentru ca ceva i se parea suspect, Kevin a angajat un detectiv particular si a aflat ca sotia sa avea un amant, potrivit adevarul.ro.

Howard a hotarat sa il dea in judecata pe amantul fostei sale sotii, iar sentinta judecatoreasca a fost in favoarea sa: amantul trebuie sa ii plateasca 750.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.