In varsta de 18 ani si proaspat absolventa a Colegiului National „Gh. M. Murgoci“ din Braila, Mihaela Florea a devenit cea mai recenta castigatoare a Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist 2019 de la New York, sectiunea Excel. Performanta este de laudat, avand in vedere ca a concurat cu tineri extrem de talentati de pe intreaga planeta, scrie Ziarul de Iasi care citeaza Adevarul.

Mihaela Florea spune despre ea ca a fost dintotdeauna curioasa sa afle mai multe despre calculatoare si despre setarile acestora. Fascinata de programul Office inca copilarie, aceasta lucra mai mereu in Word si PowerPoint.

Tanara a avut ocazia sa isi aprofundeze cunostintele la scoala, in cadrul Colegiului National „Gh.M. Murgoci“ din Braila. Mihaela este tripla medaliata cu aur si o data cu argint la Olimpiada Nationala de Tehnologia Informatiei.

Recent, aceasta a participat la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist de la New York, sectiunea Excel 2016 si a si castigat.

Olimpica Mihaela a declarat: "A fost o competitie dificila, mult mai dificila decat anii trecuti, pentru ca am fost la o sectiune mai grea, pe Excel, unde sunt multe formule si diagrame. Am facut cat de bine am putut, dar nu ma asteptam sa iau premiu. Nivelul este foarte ridicat. Am fost si anul trecut la acest concurs, pe sectiunea Word, si comparand situatia, nu ma asteptam in acest an sa iau vreun premiu, a fost o mare, mare surpriza".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.