Un barbat din Louisiana s-a inecat dupa ce si-a cerut iubita in casatorie, sub apa, in timp ce cuplul se afla in vacanta in Tanzania, informeaza CNN.

Steven Weber si Kenesha Antoine stateau in insula Pemba, la Manta Resort, la o cabana cu un dormitor sub apa.

Weber a facut cererea joi, in timp ce inota si tinea in mana un biletel la geamul dormitorului, inainte de a-i prezentat Keneshei si inelul, scrie News.ro.

Pe biletul pus de Weber intr-o punguta transparenta scria: "Te iubesc mai mult in fiecare zi. Vrei sa fii sotia mea? Te mariti cu mine?". Apoi, el scoate o cutie in care se afla inelul, iar iubita lui, care filma, incepe sa rada de bucurie.

Insa Weber nu a reusit sa mai iasa la suprafata. "Nu ai reusit sa vii inapoi, asa ca nu ai mai putut auzi raspunsul meu: Da, Da! De un milion de ori da, ma marit cu tine", a scris Kenesha pe Facebook.

"Nu am reusit sa apucam celebrarea a inceputului vietii noastre impreuna, dupa ce cea mai frumoasa zi a vietii noastre s-a transformat in cea mai urata, in ceva ce nu mi-as fi putut imagina vreodata. Voi incerca sa ma gandesc la faptul ca ne-am petrecut niste zile minunate si ca am fost atat de fericiti in ultimele noastre momente impreuna", a scris Antoine pe Facebook.

Autoritatile locale au anuntat ca au inceput o investigatie.

Departamentul de Stat a confirmat moartea unui turist american in Tanzania, dar nu a oferit alte detalii.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.