Cel putin 26 de persoane, inclusiv copii, au murit dupa ce un autobuz de pasageri s-a izbit duminica de o stanca de la marginea drumului in nordul Pakistanului, relateaza DPA.

Autobuzul calatorea intre Skardu, o faimoasa destinatie turistica, si orasul Rawalpindi, iar accidentul s-a produs in regiunea de nord Gilgit-Baltistan, la granita cu China.

Alte 12 persoane au fost ranite, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului regional, Faizullah Faraq, potrivit agerpres.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al administratiei districtuale, Mushtaq Ali, cauza accidentului nu este cunoscuta deocamdata.

Accidentele rutiere sunt o obisnuinta in Pakistan din cauza infrastructurii inadecvate, a vehiculelor prost intretinute si a condusului periculos.

Conform Biroului de Statistica, circa 9.000 de accidente auto sunt inregistrate in fiecare an, soldate cu circa 4.000 de morti.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.