Un angajat al Facebook s-a sinucis joi sarind de la etajul al patrulea al unei cladiri la sediul companiei din orasul american Menlo Park, in Silicon Valley, a anuntat politia, relateaza vineri Xinhua.

Politia din Menlo Park a declarat ca ofiterii au raspuns unui apel la urgenta care a anuntat ca un barbat a sarit de la etajul unei cladiri si au gasit victima decedata cand au ajuns la fata locului.

"Paramedicii au acordat primul ajutor, insa nu au putut sa resusciteze victima. Decesul a fost pronuntat la fata locului", a anuntat politia, care a precizat ca identitatea victimei nu va fi dezvaluita pana cand cea mai apropiata ruda nu va fi anuntata.

Facebook isi "exprima regretul ca unul dintre angajatii sai a murit astazi (joi) la sediul companiei din Menlo Park", a afirmat Facebook intr-un comunicat pentru presa locala, adaugand ca va coopera la ancheta politiei in legatura cu acest incident, potrivit jurnalistilor de la Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.