Cantareata nascuta in Barbados, Rihanna, a anuntat miercuri pe retelele de socializare ca va trimite ajutoare prin intermediul fundatiei sale, Clara Lionel, victimelor uraganului Dorian care a devastat insulele Bahamas la sfarsitul saptamanii trecute si a provocat moartea mai multor persoane, relateaza EFE.

"Sunt prezenti in rugaciunile mele", a scris pe Twitter cantareata Rihanna, care prezideaza aceasta fundatie ce poarta numele bunicilor sai, Clara si Lionel Braithwaite.

"Fundatia incearca sa afle cum poate sa ajute", a precizat artista din Barbados, care a precizat ca are "inima franta" la aflarea devastarilor produse de uragan.

Premierul din Bahamas, Hubert Minnis, a informat marti ca cifra mortilor provocate de uragan a crescut la sapte.

"Casele, cladirile si infrastructura sunt complet distruse si inundate", a spus premierul, care a precizat ca aeroportul, complet inundat, seamana acum cu un lac.

In zilele urmatoare arhipelagul Bahamas va fi vizitat de premierul canadian, Justin Trudeau, care va veni cu ajutoare oferite de aceasta tara nord-americana.

Sunt de asemenea asteptate vizitele presedintelui Comunitatii din Caraibe (Caricom), Allen Chastanet, si a primului ministru din Barbados, doamna Mia Mottley, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.