Un barbat in varsta de 27 de ani a fost arestat in aeroportul Changi din Singapore, pe motiv ca si-a cumparat un bilet de avion, doar pentru a-si conduce sotia pana la poarta de imbarcare.

In urma acestui incident, politistii din Singapore au dat un avertisment persoanelor care abuzeaza sau folosesc gresit biletele de avion, potrivit site-ului CNN.

Folosirea abuziva a biletelor de avion este ofensatoare in Singapore, deoarece zonele de tranzit sunt considerate a fi "locuri protejate".

Politistii au spus ca barbatul de 27 de ani si-a cumparat un bilet pentru a-si conduce sotia pana la poarta de imbarcare in avion, fara a intentiona sa paraseasca Singapore.

Intr-o postare pe Facebook, acestia au adaugat ca pasagerii ar trebui sa se afle acolo, doar daca intentioneaza sa plece din Singapore.

Persoanele care vor sa acceseze zonele portilor de imbarcare a aeroportului Changi din Singapore, fara scopul de a ajunge la o alta destinatie, si care folosesc abuziv biletele de avion, risca sa fie amendate cu suma de 14.300 de dolari sau sa primeasca 2 ani de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.