In timpul unei patrule, intr-un oras din Florida, un echipaj de politie a fost trimis la o adresa, de la care sunase un copil. Ajunsi acolo, acestia au fost luati prin surprindere de o situatie mai putin obisnuita

Echipajul a fost anuntat de dispecerat de apelul la numarul de urgenta, primit de la un copil, cand patrulau pe strazile din Sanford. Li s-a spus ca micutul a apelat pentru ca ii era foame si ar fi vrut sa comande o pizza.

Ajunsi la adresa, politistii au fost intampinati de baiat si de sora lui mai mare. Aceasta a precizat ca fratele ei a apelat, fara ca ea sa stie.

Fara sa se enerveze si sa ii amendeze pe parintii copiilor, politistii au profitat de aceasta ocazie pentru a-i invata pe copii in ce circumstante pot apela la serviciul de urgente 911.

La final, politistii le-au cumparat micutilor o pizza si le-au livrat-o la domiciliu, drept rasplata ca au invatat cand pot folosi serviciul de urgente, potrivit Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.