Cazul unei tinere britanice de 15 ani care a disparut in timp ce se afla in vacanta alaturi de parinti in Malaezia este in prezent tratat ca o rapire, informeaza publicatia luni The Independent.

Nora Quoirin, o adolescenta cu nevoi speciale, se afla alaturi de familie in statiunea Dusan, situata intr-o rezervatie naturala din apropiere de Seremban, la circa 63 kilometri sud de capitala Kuala Lumpur, cand a disparut.

Potrivit ONG-ului Lucie Blackman Trust, care sustine eforturile familiei de a o gasi pe tanara, politia trateaza in prezent cazul ca pe o rapire.

Nora, fiica unui cuplu franco-irlandez care traieste la Londra de 20 de ani, a disparut in noaptea de sambata spre duminica in timp ce parintii ei dormeau.

Tatal ei a dat alarma dupa ce a descoperit ca a adolescenta nu se mai afla in camera ei duminica dimineata, la ora locala 8:00, scrie Agerpres.

Fereastra camerei fusese deschisa.

"Nora este un copil cu nevoi speciale si are dizabilitati de invatare si dezvoltare care o fac extrem de vulnerabila, astfel ca ne temem pentru siguranta ei. Nora nu ar sti cum sa ceara ajutor si nu si-ar parasi niciodata familia in mod voluntar", a declarat matusa tinerei, Aisling Agnew, vorbind de la Belfast.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.