Mihai Fifor ii raspunde "ipocritului si oportunistului suprem sl politicii romanesti", Dacian Ciolos, precizand ca si el ca premier putea sa "intareasca legislatia".

"Ii raspund ipocritului si oportunistului suprem al politicii romanesti Dacian Ciolos ca si dumnealui putea sa “intareasca legislatia”, daca atat a inteles din mesajul premierului.

Aici vorbim de un referendum national de consultare pentru introducerea unor masuri radicale, cum ar fi pedeapsa cu inchisoarea pe viata sau castrarea chimica pentru pedofili, violatori si criminali.

Vorbim de masuri drastice, care sa curete societatea romaneasca de astfel de fapte monstruoase si sa nu permitem ca ceea ce s-a intamplat la Olt sa se repete vreodata.

Pentru oameni lipsiti de o minima decenta, ca domnul Ciolos, a facut premierul Dancila apel ca tragedia de la Caracal sa nu fie folosita ca instrument politic si, cu atat mai putin, electoral.

Domnule Ciolos, degeaba ati fost premier", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.