Corpul decapitat al unui elvetian in varsta de 81 de ani a fost descoperit miercuri la marginea unui camp din estul Frantei, la frontiera cu Elvetia, au informat joi autoritatile judiciare, citate de AFP.

Cadavrul a fost descoperit miercuri dupa-amiaza de un angajat municipal responsabil pentru curatarea zonei in comuna de frontiera Ferney-Voltaire (est).

"Era cu siguranta de mai multe zile acolo, corpul era in stare de putrefactie avansata. Capul a fost gasit langa trup, insa nu excludem sa fi fost vorba de vreun animal", a declarat procuratura pentru AFP.

In mod ciudat, barbatul nu purta nici pantaloni, nici lenjerie. Procuratura din Bourg-en-Bresse (est) considera ca, din cauza varstei barbatului, a zonei izolate unde a fost gasit si a faptului ca avea bani la el, este posibil ca acestuia sa i se fi facut rau in timp ce isi facea nevoile, scrie Agerpres.

Corpul a putut fi identificat datorita documentelor de identitate gasite in hainele sale, fiind vorba de un cetatean elvetian in varsta de 81 de ani, care disparuse din 2 iunie.

In incercarea de a determina cauzele mortii, ramasitele sale fost transferate la institutul medico-legal din Lyon, in timp ce autoritatilor elvetiene li s-au cerut informatii despre personalitatea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.