O persoana care a mers intr-un spital din Marea Britanie a oferit din greseala personalului sanitar o prajitura cu canabis in semn de multumire pentru serviciile medicale primite, transmite Press Association.

Personalul de la Spitalul Warrington din comitatul Cheshire a primit o prajitura de la o persoana care nu stia ca aceasta continea canabis. Desertul ramasese de la aniversare de 18 ani a nepotului persoanei in cauza.

In cadrul unui comunicat de presa, asistentul sef Kimberley Salmon-Jamieson a spus: ''Un singur membru al personalului a mancat o bucatica de prajitura, insa nu a suferit efecte adverse, nu a ingrijit niciun pacient dupa aceea si a iesit din tura. Observand ca prajitura avea un miros ciudat, personalul superior a notificat politia din Cheshire care a indepartat si ulterior a distrus prajitura''.

''Ofiterii au primit o instiintare la data de 27 mai potrivit careia o prajitura despre care se banuia ca ar contine droguri a fost adusa la Spitalul Warrington de o persoana din public care a oferit-o angajatilor. In urma investigatiei, ofiterii au concluzionat ca persoana respectiva nu era constienta de continutul prajiturii ramase de la aniversarea nepotului'', a declarat la randul sau si un un purtator de cuvant al politiei din Cheshire.

''Cazul a fost inchis, iar prajitura a fost distrusa'', a mai precizat el, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.