Fiul candidatului democrat la alegerile prezidentiale americane Joe Biden, Hunter, vorbeste despre problemele sale cu drogurile si cu alcoolul intr-un articol publicat luni de revista New Yorker, relateaza AFP.

"Sunt intr-un tunel, un tunel fara capat", marturiseste Hunter Biden, in varsta de 49 de ani, intr-un lung portret care ii este consacrat. "Nu poti sa scapi. Inveti sa traiesti cu asta", mai spune el.

Unul dintre apropiatii sai povesteste un moment in care Hunter s-a aflat cu "un pistol la tampla" incercand sa cumpere cocaina de la o persoana fara adapost la Los Angeles in 2016.

Fost vicepresedinte in timpul lui Barack Obama, Joe Biden conduce pentru moment in intentiile de vot pentru investitura democrata pentru alegerile prezidentiale din 2020.

Insa avantajul sau s-a redus dupa o prestatie dezamagitoare saptamana trecuta la prima dezbatere dintre candidatii democrati, iar marturisirile fiului sau sunt susceptibile sa ii aduca un prejudiciu de imagine, scrie Agerpres.

Mai ales ca numele lui Hunter Biden apare de altfel intr-o ancheta care vizeaza grupul ucrainean Burisma, pentru care el a lucrat mai multi ani.

Joe Biden nu a fost ferit de tragedii familiale pe parcursul indelungatei sale cariere politice.

Sotia si fetita sa au murit intr-un accident de masina la scurt timp dupa ce el a fost ales prima data in Senat, in 1972.

Iar fiul sau Beau, stea in ascensiune a Partidului Democrat, a murit de cancer in 2015.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.