Ivanka Trump, fiica si consiliera presedintelui american Donald Trump, a fost ironizata luni pe retelele de socializare dupa aparitia unei inregistrari video care o arata incercand sa intervina intr-o conversatie intre mai multi lideri mondiali la Summitul G20, relateaza AFP.

La Conferinta de la Ialta dintre Churchill, Roosevelt si Stalin, pe plaja Debarcarii din Normandia sau pe Luna: intr-o serie de colaje trucate, tanara de 37 ani apare, impotriva vointei sale, in cele mai importante momente ale istoriei, pe internet.

Hashtag-ul #UnwantedIvanka ('Ivanka indezirabila') a aparut pe Twitter dupa publicarea in acest weekend pe contul de Instagram al Palatului Elysée a unei inregistrari video realizate la Summitul G20 din Japonia.

In inregistrare se poate vedea cum Ivanka Trump incearca sa intervina intr-o discutie informala intre premierul britanic Theresa May, premierul canadian Justin Trudeau, presedintele francez Emmanuel Macron si sefa FMI, Christine Lagarde, care pare sa o ignore pe 'Prima Fiica a SUA', aflata langa ea.

"Poate sa para socant pentru unii, dar sa fii 'fiica' nu este o calificare profesionala", a reactionat tanara aleasa democrata Alexandria Ocasio-Cortez.

Ivanka Trump are statutul oficial de consiliera a presedintelui, care ii este si tata.

Prezenta cu regularitate, alaturi de sotul sau Jared Kushner, in anturajul apropiat al lui Donald Trump la G20 de la Osaka, ea s-a aflat de asemenea alaturi de tatal sau la intalnirea istorica a acestuia cu liderul nord-coreean Kim Jong Un in Zona Demilitarizata dintre cele doua Corei.

Tanarul cuplu calatoreste des cu miliardarul republican, care ii asculta cu atentie, comenteaza AFP.

Jared Kushner a fost insarcinat cu o mare responsabilitate: sa elaboreze un plan de pace pentru rezolvarea conflictului israeliano-palestinian, scrie Agerpres.

Donald Trump a declarat in aprilie ca a intentionat sa o numeasca pe fiica sa Ivanka la conducerea Bancii Mondiale sau ca ambasadoare a SUA la ONU.

"Este un diplomat adevarat" si "este foarte buna cu cifrele", a spus el intr-un interviu pentru The Atlantic, precizand ca a renuntat insa la idee pentru a nu fi acuzat de "nepotism".

Citeste si:
Fara retus: 15+ celebritati care nu se tem sa se expuna nemachiate
Fara retus: 15+ celebritati...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.