O pensionara din Marea Britanie care nu s-a abatut niciodata de la litera legii in cei 93 de ani de viata si-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta, aceea de a fi arestata, relateaza miercuri Reuters.

Spre incantarea ei, Josie Bird a fost incatusata de politisti si escortata la sectia de politie, scrie Agerpres.

Nepoata sa, Pam Smith, a explicat intr-un mesaj publicat pe Twitter ca starea de sanatate a lui Josie s-a deteriorat in ultima perioada si ca aceasta ''si-a dorit sa fie arestata pentru ceva inainte de a fi prea tarziu''.

Pe toata durata vietii, pensionara nu a incalcat niciodata legea si ''a vrut sa afle cum e sa fii neascultatoare''.

Smith a declarat pentru publicatia The Manchester Evening News ca dorinta lui Josie de a fi arestata a fost inspirata de pasiunea acesteia pentru filmele politiste si ca intreaga experienta a fost invioratoare pentru ea.

Politistii aflati in afara serviciului au arestat-o pe pensionara si au acuzat-o ca ar fi jefuit un magazin, a precizat Smith. Ei i-au pus catusele, au urcat-o in masina si au dus-o la sectia de politie insa, in loc s-o inchida intr-o celula, i-au oferit ceai si prajitura.

''Am reusit sa indeplinim dorinta unei doamne in varsta si sa ii oferim o zi de neuitat'', a declarat inspector sef Denise Pye de la politia din comitatul Greater Manchester, in nordul Angliei.

''Suntem bucurosi ca am reusit sa o facem pe o doamna varstnica sa zambeasca si sa elimine una dintre dorintele de pe lista'', a mentionat Pye intr-o declaratie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.