"Avengers: Endgame", ultimul episod al sagai "Avengers", se lupta sa doboare recordul stabilit de "Avatar" la box-office-ul mondial, iar Agustin Alania, un fan al universului Marvel, ii da cu siguranta o mana de ajutor, vizionand deja filmul de 110 ori la cinema, informeaza AFP.

"Lucrez zece ore, ma uit la 'Endgame' de doua ori in fiecare zi a saptamanii, cel putin sase ore", a declarat Agustin Alanis in replica la o intrebare pusa pe Twitter, unde a publicat un selfie alaturi de biletul la film si de un angajat al cinematografului de fiecare cand s-a dus sa vada superproductia, scrie Agerpres.

Luni seara, tanarul, care locuieste in Florida, a publicat cea de-a 110-a fotografie, fara sa precizeze daca intentioneaza sa impinga mai departe limitele acestei performante.

Cu 110 vizualizari, el a stabilit deja un record mondial care asteapta acum sa fie omologat oficial de Cartea Recordurilor.

Precedentul record - de 103 vizionari - a fost realizat in februarie 2019 de un alt fan al super-eroilor, cu "Avengers: Infinity War", episodul precedent al sagai.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.