Un barbat in varsta de 71 de ani din Tokyo a fost arestat in week-end pentru ca ar fi trimis scrisori de amenintare parintilor unor copii de gradinita, pe care septuagenarul ii considera prea "zgomotosi", in care sugera ca i-ar putea ataca pe micuti daca acestia nu se linistesc, a declarat luni politia, citata de agentia de presa Kyodo.

Yutaka Arai, un rezident al cartierului Adachi din Tokyo, este suspectat ca a lasat scrisori de amenintare in cutiile postale ale caselor copiilor saptamana trecuta.

Barbatul locuieste langa o statie de autobuz scolar care deserveste gradinita si a povestit anchetatorilor ca a fost deranjat de vocile puternice ale copiilor care asteapta autobuzul, a indicat politia.

Arai neaga ca respectivele scrisori se doreau a fi amenintari, insa politia nu pare a fi de aceeasi parere, scrie Agerpres.

"Nu lasati copiii sa vorbeasca mai tare. Daca nu puteti face acest lucru, nu va plangeti, indiferent ce se intampla", se poate citi intr-una dintre acestea, potrivit politiei.

Cazul a fost facut public dupa ce unul dintre parinti a informat politia despre scrisoarea primita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.