Renumitul designer Tommy Hilfiger a declarat ca s-ar simti ''onorat'' sa creeze tinutele purtate de Meghan Markle, ducesa de Sussex si sotia printului Harry al Marii Britanii, relateaza sambata Press Association.

Meghan se numara printre cei mai influenti deschizatori de drumuri in moda, interesul publicului fata de marcile importante crescand dupa ce ducesa este surprinsa purtand produsele acestora.

Hilfiger, binecunoscut pentru colaborarea cu vedete de prima clasa, precum prezentatoarea de moda Gigi Hadid sau actrita Zendaya, a recunoscut ca ii surade ideea ca Meghan sa ii poarte tinutele.

Prezent la un eveniment caritabil desfasurat vineri seara in Los Angeles, designerul a fost intrebat de Press Association daca ar fi interesat sa creeze tinutele ducesei Sussex. ''Glumiti? Ar fi o onoare. Mi-ar placea, sper doar ca ea sa solicite acest lucru'', a spus el, potrivit Agerpres.

''E minunata, uimitoare'', a adaugat celebrul creator de moda despre Meghan

Hilfiger a fondat in 1985 compania sa care a devenit ulterior o putere mondiala in domeniul modei.

Designerul a participat vineri la gala ''Race To Erase MS'', organizata in Los Angeles, eveniment dedicat sustinerii tratamentului si ingrijirii persoanelor diagnosticate cu scleroza multipla.

In varsta de 68 de ani, Hilfiger cunoaste indeaproape aceasta boala ce afecteaza sistemul nervos central. Sora sa, Dorothy, care a decedat anul trecut, a suferit de aceasta afectiune timp de 40 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.