Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sambata, la mitingul de la Galati, ca "Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata", el sustinand ca "un grup de batausi" ai acestora umbla dupa social-democrati prin tara.

"Ce au facut ei cand au guvernat? Ceea ce fac si acum: ura, venin, dezbinare, injuraturi. Oriunde mergem noi in tara este un grup de batausi care umbla dupa noi. Aseara aici la Galati au gasit la ei bolovani, pietre si bate. Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata. Putem sa-i lasam sa-si bata joc de aceasta tara? Nu avem noi puterea forta si curajul sa pastram guvernarea, sa castigam alegerile care vin, alegerile prezidentiale, locale si parlamentare? Avem nu numai dreptul, avem si obligatia sa nu lasam aceasta tara pe mana acestor vanzatori", a spus Dragnea, in discursul rostit de pe scena mitingului, potrivit Agerpres.

Liderul PSD a adaugat ca actuala opozitia doreste, cand va veni la putere, sa micsoreze salariile si pensiile.

"Nici nu se mai feresc, nici nu mai mint, o spun direct ca ei vor sa micsoreze salariile, vor sa taie pensiile, vor sa desfiinteze salariul minim. De ce? pentru ca ei nu vor ca romanii sa fie multumiti, nu vor ca romanii sa fie bucurosi, sa fie veseli. Vor, in continuare, sa fie Romania o natiune plina de divizare, plina de ura, plina de rautate si frustrari. Nu putem sa-i lasam. Nu putem sa lasam Romania pe mana acestor oameni. Nu-i lasam", a mai afirmat Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.