International8 Mai 201917:40

Lectura de un minut

O femeie pe care politia vamala din Florida a intrebat-o daca are ceva de declarat a scos din pantaloni un pui de aligator de 30,5 cm, potrivit Biroului serifului comitatului Charlotte (Florida).

La inspectarea masinii, politistii au descoperit si 40 de broaste testoase Kinosternon baurii, o specie endemica din sud-estul SUA, relateaza miercuri EFE.

Florida Fish and Wildlife Conservation Commission, organizatie care se ocupa de conservarea faunei si florei din acest stat american, a deschis o ancheta pe numele acestei femei care nu a fost facut public.

Biroul serifului comitatului Charlotte a considerat evenimentul demn de a aparea in catalogul sau de intamplari ai caror protagonisti sunt de obicei barbati si care sunt reunite sub eticheta #Floridaman.

Dupa recentul eveniment a fost creata si eticheta #Floridawoman, prezentand cazul acestei femei sub titlul "Un aligator iese dintr-un pantalon de yoga".

Citeste si:
10+ momente in care clientii au fost tratati cu ospitalitate
Primiti cu ospitalitate: 10+...

Populatia de aligatori americani (Alligator mississippiensis), o specie care intre 1967 si 1987 a fost inclusa pe lista animalelor in pericol de extinctie in SUA, insumeaza azi 1,3 milioane de exemplare si se mentine stabila de doua decenii, scrie Agerpres. Broastele testoase Kinosternon baurii au fost scoase de pe lista speciilor in pericol de extinctie in 2017, potrivit FWC.

Aproximativ un milion de specii de animale si de plante sunt deja in pericol de extinctie, in ritm accelerat, conform unui raport fara precedent publicat luni de grupul de experti ai ONU in domeniul biodiversitatii (IPBES).

Citeste si:
O femeie de 45 de ani din Pitesti a suferit arsuri grave dupa ce...
O femeie de 45 de ani din...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.