Sri Lanka a anuntat ca a identificat 42 de cetateni straini printre cei decedati in atentatele din duminica Pastelui catolic.

Cetatenii straini decedati provin din India (11 morti), Marea Britanie (6 morti), China (4 morti) si Danemarca (3 morti), scrie News.ro.

Doisprezece straini sunt inca dati disparuti si ar putea figura printre trupurile neidentificate de la morga din Colombo, a indicat ministrul Afacerilor externe, intr-un comunicat transmis luni seara.

Cinci cetateni straini raniti in timpul atentatelor sinucigase care au vizat hoteluri de lux si biserici crestine, in timpul slujbelor de Paste, pe care organizatia jihadista Stat islamic (SI) le-a revendicat, raman spitalizati.

Bilantul anterior anunta 40 de straini ucisi in aceasta insula din Asia de Sud. "Ramasitele umane a 25 de cetateni straini au fost repatriate", au transmis autoritatile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.