Un indian, disperat ca tocmai s-a inselat si a votat cu partidul gresit in alegerile legislative care se desfasoara in prezent in India, si-a taiat degetul aratator cu un satar, informeaza AFP.

Intr-un video care a devenit imediat viral pe retelele de socializare, Pawan Kumar a explicat ca a confundat joi, la sectia de votare, simbolurile prezentate pe calculator si a votat pentru partidul premierului nationalist Narendra Modi in locul candidatului rival in statul sau Uttar Pradesh (nord), informeaza Agerpres.

Disperat, el s-a intors acasa si si-a taiat degetul aratator. Desi voturile sunt electronice in birourile de vot, degetul aratator al fiecarui alegator este marcat cu cerneala permanenta dupa ce a votat, astfel incat sa nu poata sa voteze inca o data.

Un al doilea video arata satarul pe podea si pe Kumar alaturi, tinandu-si mana cu un bandaj pe locul degetului lipsa.

"Am vrut sa votez pentru elefant si am mers la floare", a explicat el in inregistrarea video.

Floarea de lotus simbolizeaza partidul aflat la putere, in timp ce elefantul este acela al unei coalitii de opozitie impotriva prim-ministrului in Uttar Pradesh.

Joi a fost a doua zi a alegerilor maraton in India, care au inceput la 11 aprilie si se vor incheia la 19 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.