Gimnasta Samantha Cerio, de la Universitatea Auburn, din SUA, si-a rupt ambele picioare in timpul unui execitiu la sol.

Gimnasta a fost scoasa imediat pe targa si dusa la spital, in timp ce urla de durere, iar asistenta se afla in stare de soc.

Incercand un flip frontal dublu, Cerio a aterizat intr-un unghi ciudat, picioarele sale indoindu-se. Gimnasta s-a prabusit pe podea si multimea a fost lasata fara cuvinte, deoarece aceasta vizibil innebunita de durere, si-a apucat genunchii in agonie.

"A fost ultima seara ca gimnasta. Dupa 18 ani, ridic mainile si las pudra de talc in spate. Nu pot sa fiu mai mandra decat sunt pentru persoana pe care gimnastica m-a ajutat sa devin. Gimnastica m-a invatat ce inseamna munca grea, umilinta, integritatea si daruirea. Mi-a oferit provocari la care nu m-as fi gandit niciodata. Poate ca nu s-a terminat asa cum mi-as fi imaginat, dar nu se intampla mereu lucrurile cum ti-ai imaginat", a spus sportiva, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.