Un cuplu din Quebec a castigat un milion de dolari canadieni la loterie dupa ce a gasit un bilet castigator uitat timp de un an de zile intr-o carte, a anuntat miercuri societatea publica Loto-Quebec, relateaza AFP.

Nicole Pedneault si Roger Larocque au descoperit abia weekendul trecut ca aveau un bilet castigator pentru o extragere loto din 5 aprilie 2018.

Cautand o carte despre Japonia pentru nepotul lor, care pregatea o prezentare despre aceasta tara, Nicole Pedneault a observat ceva care a alunecat din interiorul cartii - un bilet de loterie de 100 de dolari pe care cuplul l-a cumparat de Valentine's Day in 2018, scrie Agerpres.

"Daca nepotul meu nu mi-ar fi cerut sa-i imprumut o carte pentru prezentarea lui, n-as fi gasit niciodata biletul la timp", a spus dna Pedneault.

"Primul lucru pe care l-am facut cand am descoperit biletul, a fost sa verific termenul limita pana la care puteam revendica premiul pe site-ul Loto-Quebec", a spus ea.

Biletul era inca valabil, dar nu pentru mult timp: doar pana vineri, 5 aprilie 2019.

"Este un noroc ca l-am gasit in ultimul moment", a spus femeia, care a revendicat cecul de 1 milion de dolari canadieni (667.000 de euro).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.