Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian ii critica, intr-o postare pe Facebook, pe cei care au iesit in strada pentru a o sustine pe Laura Kovesi.

"Am o nelamurire, stimati parlamentari europeni si protestatari localnici care va aratati indignati si adresati mesaje de sustinere fostei sefe a DNA:

- De ce nu v-ati aratat indignati si nu ati trimis mesaje de sustinere procurorului general Tiberiu Nitu, cand a fost cercetat de DNA? Tiberiu Nitu a demisionat din functie si s-a dovedit ca ancheta a fost o inscenare.

- De ce nu v-ati aratat indignati si nu ati trimis mesaje de sustinere judecatorului de la Curtea Constitutionala Toni Grebla cand a fost cercetat de DNA? Toni Grebla a demisionat din functie si s-a dovedit, iarasi, ca ancheta a fost o inscenare.

Nu-i asa ca cei care fac inscenari si distrug carierele unora trebuie sustinuti si elogiati, in timp ce victimele trebuie hulite si dispretuite?", a scris Varujan Vosganian pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.