Un batranel care era indignat sa observe ca ordinea lucrurilor din atelierul sau se schimba, a decis sa instaleze o camera de filmat. Asa a ajuns sa observe un soricel care venea mereu sa "stranga" dupa el cele insirate pe masa de lucru si sa le puna in cutie, scrie Bored Panda.

Initial, omul credea ca in atelierul sau este o fantoma.

Hotarat sa rezolve misterul, el a facut un test si a imprastiat diverse lucruri pe masa. Doar ca a doua zi le-a gasit la loc. Convins ca ceva este in neregula, a cerut ajutorul unui vecin si impreuna au instalat o camera de filmat sa vada ce se intampla exact.

Omul a observat pe inregistrarea video de peste noapte cum un soricel era cel care ii strangea lucrurile imprastiate in atelier. Soricelul a fost "botezat" Brexit, pentru ca pare atat de hotarat sa isi face provizii pentru momentul in care Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana. "Am fost uimit sa il vad - mi se pare un soricel extraordinar", a spus batranul, impresionat de aceasta intamplare.

Aparent, soricelul ar face asta de o luna si ar fi venit de fiecare data la aceeasi ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.