Facebook a anuntat ca a sters 1,5 milioane de videoclipuri la nivel global cu atacul de la cele doua moschei din Noua Zeelanda, in primele 24 de ore, scrie Reuters.

"In primele 24 de ore am sters 1,5 milioane de videoclipuri ale atacului la nivel global, dintre care 1,2 milioane au fost blocate inainte de a fi incarcate", a informat Facebook pe Twitter sambata seara, potrivit News.ro.

Compania a anuntat si ca va sterge toate variantele editate ale videoclipului, din respect fata de persoanele afectate si din cauza ingrijorarilor autoritatilor.

Numarul celor decedati in atacul din Noua Zeelanda a ajuns duminica la 50. Atacatorul si-a filmat actiunile si le-a transmis in direct pe Facebook timp de 17 minute, folosindu-se de o aplicatie creata pentru entuziastii sporturilor extreme, copii ale videoclipului inca circuland pe retelele sociale cateva ore mai tarziu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.