Un jaf armat a avut loc, duminica dimineata, la o sala de jocuri din centrul Pitestiului.

Potrivit cercetarilor efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Pitesti si cei ai Sectiei 2 Politie s-a stabilit ca, duminica dimineata, doua persoane, avand fetele acoperite, au patruns in incinta salii de jocuri, au agresat personalul de paza si o angajata a salii de jocuri si au sustras suma de 40.000 de lei, a precizat ISU Arges.

Persoanele agresate nu au fost ranite grav si au refuzat transportul la spital.

"In aceasta dimineata, politistii pitesteni au fost sesizati cu privire la savarsirea unei talharii la o sala de jocuri de noroc din Pitesti. Doua persoane mascate au amenintat paznicul si vanzatoarea, reusind sa sustraga incasarile de noaptea trecuta, circa 40.000 de lei", a declarat anterior Florin Popa de la IPJ Arges, potrivit News.ro.

Directorul de la Ambulanta Arges, Marian Hiru, a declarat ca un angajat al salii de jocuri de noroc a suferit un atac de panica, iar altul o contuzie, pentru care s-au acordat ingrijiri medicale la fata locului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.