Un barbat din Australia si-a folosit telefonul inteligent drept scut impotriva unei sageti trasa inspre el in timpul unei altercatii, potrivit politiei, relateaza joi DPA.

Incidentul a avut loc miercuri dimineata in Nimbin, o localitate la circa 750 de kilometri de Sydney, recunoscuta pentru organizarea festivalului anual MardiGrass, care promoveaza utilizarea canabisului.

Barbatul de 43 de ani ar fi fost atacat, pe cand se afla in fata locuintei sale, de o persoana cunoscuta, inarmata cu un arc cu sageti, potrivit unui comunicat al fortelor de ordine.

Persoana aflata in posesia arcului, un barbat de 39 de ani, a tras inspre celalalt barbat pe cand acesta si-a ridicat telefonul pentru a fotografia altercatia.

Sageata a strapuns telefonul, iar dispozitivul l-a lovit in barbie, potrivit politiei.

Victima a prezentat o rana minora care nu a necesitat ingrijiri medicale.

Atacatorul a fost arestat la locul altercatiei si condus la sectia de politie din apropiere. Fortele de ordine l-au acuzat de port de arma cu intentia de a comite o infractiune, agresiune soldata cu vatamare corporala si producerea de pagube materiale, scrie Agerpres.

Atacatorul a fost eliberat pe cautiune si urmeaza sa fie audiat in aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.