Circa 15 locuitori ai unui sat din nord-vestul Spaniei au avut placuta surpriza de a descoperi in cutiile postale plicuri cu bani, informeaza AFP.

Timp de o saptamana, un misterios donator care a lasat in cutiile postale plicuri cu 50, 70 si chiar 100 de euro a insufletit conversatiile din Villarramiel, un mic sat de doar 800 de locuitori, a povestit miercuri primarul localitatii, Nuria Simon, pentru AFP. "Suntem cu totii perplecsi si in expectativa, pentru ca nu stim nici de unde provin acesti bani, nici cine este donatorul", a explicat ea, potrivit Agerpres.

In timp ce unii locuitori au primit banii intr-un simplu plic maro, altii au avut parte de un tratament mai special, primind plicuri pe care le era scris numele, adresa sau chiar expresii precum "printesa caminului", alaturi de o inimioara.

Fericitii "castigatori" par sa aiba in comun doar faptul ca traiesc in respectivul sat, printre ei numarandu-se o vaduva care traieste impreuna cu fiul sau celibatar, familii cu copii mici, sau cupluri de batrani, a povestit Nuria Simon.

Unii, mai suspiciosi, s-au dus la banca sau la sectia de politie pentru a verifica daca bancnotele nu erau false, insa au aflat ca nu au fost inselati.

Garda Civila nu a deschis o ancheta pentru a elucida misterul ... din moment ce nu a fost savarsita nici o infractiune.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.