Un avion a fost nevoit sa se intoarca la sol, dupa ce o pasagera a anuntat ca si-a uitat copilul in sala de asteptare, pe aeroport.

Pilotul avionului care a decolat de pe un aeroport din Arabia Saudita cu destinatia Malaysia s-a confruntat cu o cerere neobisnuita, de a se intoarce, intrucat o mama si-a uitat copilul pe aeroport.

O inregistrare video surprinde dialogul dintre pilot si operatorii turnului de control: "Domnul fie cu noi. Putem sa ne intoarcem?", a solicitat pilotul. Usor confuz, operatorul se consulta cu ceilalti colegi inainte de a oferi un raspuns.

"Solicita intoarcerea la sol. O pasagera si-a uitat copilul in sala de asteptare, sarmanul", ii explica el colegului.

Dupa o scurta pauza, a fost data permisiunea ca aeronava sa se intoarca pe Aeroportul International King Abdul Aziz. "Asta e cu siguranta o premiera pentru noi", sustin controlorii de trafic, potrivit hotnews.ro.

Pana la acest moement, circumstantele in care a avut loc incidentul nu sunt clare, pasagera sustinand ca si-a lasat copilul cu sora sa, care s-ar fi imbarcat in autobuzul gresit la terminal, motiv pentru care a pierdut si respectivul zbor, noteaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.