Universitatea Harvard a publicat lista anuala cu femeile care au adus contributii importante in lume, in domeniul judiciar si legislativ, in 2019.

"Aceste femei sunt voci puternice in domeniile lor, fie ca isi desfasoara activitatea intr-un tribunal, intr-o sala de clasa sau militand in strada", se arata in anuntul celor de la Harvard.

Selectia persoanelor care apar pe lista, deja devenita o traditie, a fost facuta in urma propunerilor transmise de studentii sau angajatii Facultatii de Drept a Universitatii Harvard, noteaza ziare.com.

Pe langa fosta sefa a DNA, pe lista mai apar nume precum Sarah Leah Whitson (director Human Rights Watch pentru Orientul Mijlociu si Africa de Nord), Monica Bell (profesor de Drept la Yale), Sudha Bharadwaj (avocata si activista pentru drepturile omului, India), Allegra Love (avocat dedicat migrantilor).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.