Un barbat in varsta de 52 de ani din Taiwan a ramas blocat cu capul in jos intr-o gura de canal incercand sa-si recupereze o moneda de 10 dolari taiwanezi (aproape 33 de centi), care ii cazuse in timp ce astepta autobuzul, informeaza joi ziarul local UDN citat de EFE.

Incidentul s-a petrecut miercuri in orasul taiwanez Keelung, din nordul insulei, unde barbatul, Yang, a fost nevoit sa astepte mai multe ore, blocat cu capul in jos in gura de canal si sa suporte umezeala si mirosurile pestilentiale.

Frustrat de pierderea monedei, Yang, a ridicat gratarul de metal si a intrat cu jumatate de corp in canalul de la marginea trotuarului, insa deschizatura fiind prea ingusta, a ramas blocat in interior si a inceput sa tipe dupa ajutor.

Trecatorii au auzit strigatele si au incercat sa-l traga in afara. Nu au putut si atunci au chemat pompierii care l-au salvat dupa mai multe ore pe Yang, care nu si-a recuperat moneda si a iesit ud pana la piele de apele reziduale, scrie Agerpres.

Imediat ce a fost scos din canal, Yang a promis ca nu va mai face "niciodata asa ceva", iar proprietarul unui magazin, impresionat de cele intamplate, l-a urcat intr-un taxi si i-a platit drumul pana acasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.