Un barbat care s-a taiat in timp ce a patruns prin efractie intr-un restaurant fast food din Marea Britanie a revenit la locul faptei si a incercat sa indeparteze urmele de sange cu Pepsi, relateaza marti Press Association.

In imaginile inregistrate cu ajutorul camerelor de supraveghere se poate vedea cum William Trotter, in varsta de 37 de ani, avand capul acoperit cu o gluga, a patruns in restaurantul din Sunderland de unde a furat banii din casa de marcat lasand in urma sa dare de sange.

Cateva minute mai tarziu, el s-a intors la locul faptei si a incercat sa stearga urmele, apoi a luat o sticla de suc din frigider si a imprastiat lichidul pe jos, scrie Agerpres.

Spargerea a avut loc la primele ore ale zilei de 17 decembrie, iar politistii care au fost chemati la cateva ore de la eveniment au descoperit imediat prezenta picaturilor de sange pe o cutie de carton. Acestea au fost supuse analizelor ADN si astfel s-a descoperit identitatea lui Trotter, care isi insusise circa 100 de lire din casa de marcat.

Potrivit politiei din Northumbria, barbatul care a comparut la 4 februarie in fata instantei la tribunalul din Newcastle si-a recunoscut faptele si urmeaza sa ii fie adusa la cunostinta pedeapsa.

''Deloc surprinzator, amploarea infractiunii comisa de el nu a putut fi stearsa prin stropirea cu pepsi, iar el urmeaza sa suporte acum consecintele actiunilor sale egoiste'', a declarat Stuart Havery din cadrul departamentului de politie din Northumbria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.