Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD, sambata, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dambovita.
''A fost prezentat un raport in ceea ce priveste activitatea pe care a desfasurat-o domnul Comanescu in calitatea de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita. Sunt foarte multe intarzieri (...). Au fost identificate disfunctionalitati, obiective care nu au fost realizate si cu care noi am venit in fata dambovitenilor in alegerile locale din 2016. Toate obiectivele acestea trebuia sa fie continuate, o parte realizate. Nu a informat niciodata de cand a fost ales presedinte al Consiliului Judetean organizatia de partid prin BPJ, al carui membru este, care sunt progresele inregistrate sau nu la nivelul Consiliului Judetean. Acestea sunt o parte dintre motivele care au condus la luarea acestei hotarari de catre Comitetul Executiv'', a declarat presedintele interimar al PSD Dambovita, Rovana Plumb, potrivit dcnews.

Acesta a mai anuntat ca PSD il sustine pe Alexandru Oprea pentru functia de presedinte al CJ Dambovita, functie pe care Oprea a mai detinut-o.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.