Joshua Trump, baiatul hartuit la scoala din cauza numelui sau de familie, a adormit in timpul discursului presedintelui despre "starea Uniunii" al presedintelui american si a provocat un val de reactii pe Internet, fiind numit un simbol al "rezistentei" fata de Donald Trump.

"Joshua este un copil dragut care doarme intimpul unui discurs foarte lung si foarte plictisitor. Este el cea mai buna persoana care sa poarte numele de familie Trump? Foarte probabil", scris pe Twitter scriitoarea americana Molly Jong-Fast, potrivit Digi24.

Melania Trump l-a invitat - simbol contra simbol - pe baiatul in varsta de 11 ani, hartuit luni de zile la scoala din cauza numelui sau de familie, sa asite la alocutiunea solemna a sotului sau in Congresul reunit marti seara. Este vorba despre o onoare rezervata celor mai distinsi reprezentanti ai societatii civile americane.

Discursul a inceput dupa ora locala 21.00 si a durat o ora si jumatate, ora tarzie fiind explicatia epuizarii tanarului.

Baiatul a fost maltratat luni de zile de catre copii care-i reprosau numele de familie, a abandonat scoala si aproape ca si-a schimbat numele de familie, inainte sa fie invitat la Washington de Melania Trump, care a facut un simbol din lupta sa impotriva hartuirii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.