Raphael Samuel, un tanar in varsta de 27 de ani din Mumbai, India, intentioneaza sa-si dea parintii in judecata pentru ca acestia nu i-ar fi cerut consimtamantul pentru a fi adus pe lume, relateaza Mirror.

Barbatul este de parere ca parintii nu au dreptul sa nasca un copil, daca acesta nu a acceptat in prealabil, motiv pentru care vrea sa isi dea parintii in judecata pentru ca l-au nasut fara permisiunea lui.

In mod bizar, el sustine ca are o relatie foarte buna cu parintii lui.

"Vreau sa le spun tuturor copiilor indieni ca nu le datoreaza nimic parintilor. Imi iubesc parintii si avem o relatie grozava, dar m-au avut pentru bucuria si placerea lor. Viata mea a fost uimitoare, dar nu inteleg de ce ar trebui ca cineva sa treaca prin rigorile scolare si sa straduiasca pentru cladirea unei cariere, in special cand nu au cerut sa existe", a declarat el pentru The Print.

Intr-un video postat pe YouTube, tanarul vorbeste despre un "mit" de respectare a batranilor din India, sustinand ca ceea ce ar trebui sa respectam sunt actiunile oamenilor.

"Oare persoana care te-a tratat bine este acea persoana care iti da libertate? Este persoana care incurajeaza cresterea ta?", se intreaba el.

De asemenea, mai considera ca parintii le sunt datori copiilor, intrucat acestia le-au adus bucurie in viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.