Meghan Markle le-a scris personal mesaje de incurajare unor prostituate din Bristol, in timpul unei vizite caritabile.

Meghan a vizitat organizatia care se ocupa de protejarea acestor femei, dar le ajuta si sa scape de viata pe strazi sau dependenta de substante interzise si alcool la sfarsitul saptamanii trecute, scrie Digi24.

Vizita Ducesei de Sussex si a printului Harry in bucataria asociatiei One25 din Bristol a fost tinuta secreta. Aceasta a participat la pregatirea unor pachete care au inclus, pe langa mancare, paturi, prezervative, sticle de apa calda si brosuri cu sfaturi de la asistenti sociali.

Martorii povestesc ca atunci cand angajatii organizatiei i-au aratat lui Meghan pachetele care erau pregatite, aceasta a hotarat sa se implice direct si a cerut un marker.

Aveti un marker? Am o idee. Am vazut un proiect inceput de o femeie din SUA pentru copii. Pe fiecare banana a scris un mesaj de incurajare pentru copii. A fost o idee incredibila - un gest atat de mc. Ma ocup eu de mesajele de pe banane”, ar fi spus Markle, potrivit martorilor.

Fructele au fost decorate de ducesa si cu inimioare, pe langa mesaje precum: „Esti puternica”, „Esti iubita”, „Esti curajoasa” sau „Esti speciala”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.