Un vant arctic inghetat cunoscut ca "vortex polar" a adus temperaturi minime record in cea mai mare parte a zonei de centru din SUA, dar si imagini incredibile filmate de localnici, scrie The Guardian, citat de Digi24.

In Chicago, localnicii au surprins imagini incredibile, in care baloanele de sapun ingheata instantaneu la temperaturile de afara si se sparg.

De asemenea, un alt localnic din Chicago, a vrut sa vada ce se intampla daca arunci in aer apa fiarta, asa ca a filmat experimentul si l-a postat pe Youtube. Rezultatul: zapada instant.

Din cauza vortexului polar au murit cel putin opt persoane, printre care si un barbat din statul Illinois care a fost gasit la cateva ore dupa ce a cazut incercand sa intre in locuinta sa si un student de la Universitatea din Iowa gasit in spatele unei sali academice la cateva ore inainte de rasarit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.