Menajera unei familii bogate din New York a fost salvata luni dupa ce si-a petrecut weekendul blocata in liftul locuintei in care lucra, potrivit Reuters.

Proprietarii locuintei situate in Manhattan, care au fost plecati de acasa in weekend, au descoperit-o pe femeia ramasa blocata in ascensor dupa ce au revenit luni la imobil, potrivit New York Times.

Cladirea este detinuta de Warren Stephens, patronul companiei financiare Stephens Inc, cu sediul in Little Rock, Arkansas, care, potrivit Forbes, este estimata la 2,6 miliarde de dolari.

Pompierii, care au salvat-o pe femeia prinsa intre cel de-al doilea si al treilea etaj, au aflat de la oamenii aflati la fata locului, ca ramasese blocata de vineri, a precizat telefonic Chris Berke, purtator de cuvant al departamentului de pompieri din New York. Autoritatile nu au dezvaluit numele femeii, scrie Agerpres.

Frank Thomas, vicepresedintele Stephens Inc, a precizat intr-un comunicat ca incidentul este anchetat si ca ''vor fi luate masuri adecvate pentru a ne asigura ca ceva asemanator nu se va mai intampla''.

"Angajata a fost considerata ca facand parte din familia Stephens timp de 18 ani", a spus Thomas fara sa dezvaluie identitatea femeii.

Starea de sanatate a angajatei este buna, au precizat cadrele medicale care au transportat-o la spital, a spus Berke.

Un inspector din cadrul Departamentului de Constructii din New York s-a deplasat luni la imobil dupa ce a aflat ca o persoana a ramas blocata in lift, dar nu li s-a permis accesul in cladire, a precizat intr-un e-mail Abigail Kunitz, purtatoarea de cuvant a agentiei.

Departamentului de Constructii i-a dat un avertisment proprietarului, deoarece nu a permis accesul inspectorilor, a mai precizat Kunitz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.