Bilantul unui accident aviatic in care un elicopter si un mic avion de turism au intrat in coliziune vineri, deasupra Alpilor italieni, a crescut la sapte morti, dupa descoperirea sambata a doua trupuri, a anuntat salvamontul italian, relateaza AFP.

Precedentul bilant era de cinci morti. "Corpurile a doua persoane date disparute au fost gasite", a comunicat salvamontul italian pe Twitter.

Doua persoane au fost spitalizate. Accidentul, care a avut loc in apropiere de ghetarul Rutor, in Valea Aosta, la circa 80 km nord-vest de Torino, s-a produs imediat dupa decolarea elicopterului, in momentul in care avionul ateriza, potrivit informatiilor aparute in presa italiana.

Elicopterul, pilotat de un italian, transporta cinci germani, un ghid montan si patru schiori, in timp ce avionul, un aparat de zbor francez de tip Jodel, avea trei persoane la bord, potrivit mass-media, scrie Agerpres.

Cele sase persoane aflate la bordul elicopterului au murit, precum si unul dintre pasagerii avionului. Un francez si un elvetian care se aflau in avion au fost grav raniti, potrivit aceleiasi surse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.