Copilul cazut intr-un put ingust si adanc in sudul Spaniei a fost gasit mort in cursul noptii de vineri spre sambata, dupa 13 zile de cautari de o amploare fara precedent, a anuntat prefectul Andaluziei, potrivit AFP.

"Din nefericire, la orele 01.25 (00.25 GMT), echipele de salvare au ajuns la nivelul putului in care il cautau pe Julen si au gasit localizat corpul fara viata al micutului", a scris pe Twitter Alfonso Gomez de Celis.

La 13 ianuarie, baiatul a cazut intr-unl put abandonat cu diametrul de 25 de centimetri si o adancime de peste 100 de metri. Incidentul s-a petrecut atunci cand baiatul se juca in apropiere de parintii lui, care se aflau la un picnic.

Putul nu era semnalizat atunci cand baiatul a cazut in el, iar o sursa din guvernul regional al Andaluziei a declarat ca antreprenorul care a sapat putul nu a solicitat permisele necesare, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.