O pasagera a fost retinuta joi pe aeroportul Paris-Orly din cauza unor pantofi cu dispozitive luminoase, care au alertat serviciile de securitate si au provocat evacuarea partiala a aeroportului, informeaza AFP.

In jurul orei 16:00, un responsabil cu securitatea a detectat un dispozitiv suspect "intr-un pantof aflat in bagajul unei pasagere", a carei destinatie era Casablanca (Maroc), a declarat pentru AFP o sursa de pe aeroport.

Holurile A si B ale Terminalului 4 au fost evacuate cu rapiditate, pentru a permite verificari din partea serviciilor de deminare.

In cele din urma, s-a dovedit ca era vorba doar de o pereche banala de pantofi cu leduri, a declarat pentru AFP sursa din cadrul aeroportului.

La sfarsitul lunii decembrie, doi barbati au provocat panica pe aeroportul Roissy-Charles-de-Gaulle, manipuland o arma de jucarie, care era de fapt un cadou de Craciun, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.