O creatoare de moda din Ucraina a conceput un model de jeansi care a devenit viral, nu neaparat gratie pretului de pe eticheta, ci pentru designul sau asimetric, neobisnuit, relateaza UPI.

Creatoarea de moda Ksenia Schnaider a dezvaluit pe contul ei de Instagram ''Jeansii asimetrici'', un model de pantalon cu un crac stramt si unul evazat.


Modelul de jeans, care a starnit o gama larga de reactii in mediul online, va fi in curand disponibil pe site-ul Kseniei Schnaider, la pretul de 377 de dolari perechea, scrie Agerpres.

View this post on Instagram

ASYMMETRIC JEANS

A post shared by Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) on


''Mi s-a spus ca ideea e prea nebuneasca si ca nimeni nu are nevoie de astfel de jeansi, asa ca timp de cateva sezoane am renuntat la idee, insa intr-un final am decis sa o pun in aplicare''
, a declarat ea pentru site-ul de moda Dazed.


"E bine sa ii faci pe oameni sa vorbeasca si in mod sigur (jeansii) ii vor face sa-si intoarca capetele atunci cand treci pe langa ei!"
, a adaugat creatoarea de moda.

Pe pagina de Instagram a creatoarei de moda mai pot fi observate si alte modele de blugi mai putin obisnuite.

View this post on Instagram

#kseniaschnaider #prefall2019 #selfielookbook

A post shared by Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.